Pečivo pro slavnostní příležitost : jemné sušenky, pralinky, moučníky, štóly, koláče, sváteční dorty, perníčky a sladkosti pro diabetiky : vše, co potřebujeme vědět o pečení /

Hlavní autor: Burda, Aenne, 1909-2005
Další autoři: Kantová, Jarmila, 1929-
Médium: Kniha
Jazyk: Česky
Vydáno: V Praze : Ikar, 2006
Vydání: Vyd. 2.
Témata:
Štítky: Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit

Knihovna Budyně nad Ohří

Čárový kód Přírůstkové číslo Signatura Umístění Stav Výpůjčky
315200258468 258468 641.85 Naučná literatura dospělá Dostupné 25x