Pečivo pro slavnostní příležitost : jemné sušenky, pralinky, moučníky, štóly, koláče, sváteční dorty, perníčky a sladkosti pro diabetiky : vše, co potřebujeme vědět o pečení /
Hlavní autor: | Burda, Aenne, 1909-2005 |
---|---|
Další autoři: | Kantová, Jarmila, 1929- |
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Česky |
Vydáno: |
V Praze :
Ikar,
2006
|
Vydání: | Vyd. 2. |
Témata: | |
Štítky: |
Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
|
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit
Knihovna Budyně nad Ohří
Čárový kód | Přírůstkové číslo | Signatura | Umístění | Stav | Výpůjčky |
---|---|---|---|---|---|
315200258468 | 258468 | 641.85 | Naučná literatura dospělá | Dostupné | 25x |