Omáčky /

Již před 2000 let se v Pompejích proslavila jedna výrobna omáčkou garum připravovanou ze směsi koření a ryb. Zaujetí a vynalézavost, jakou velcí kuchařští mistři v průběhu dějin gastronomie věnovali přípravě a objevům nových omáček, má v sobě až cosi kultovního. Dnes se často k pokrmu podává i někol...

Celý popis

Médium: Kniha
Jazyk: Česky
Vydáno: V Praze : Ikar, 2008
Vydání: Vyd. 1.
Témata:
Štítky: Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit

Knihovna Budyně nad Ohří

Čárový kód Přírůstkové číslo Signatura Umístění Stav Výpůjčky
315200292304 292304 641.887 Naučná literatura dospělá Dostupné