Omáčky /
Již před 2000 let se v Pompejích proslavila jedna výrobna omáčkou garum připravovanou ze směsi koření a ryb. Zaujetí a vynalézavost, jakou velcí kuchařští mistři v průběhu dějin gastronomie věnovali přípravě a objevům nových omáček, má v sobě až cosi kultovního. Dnes se často k pokrmu podává i někol...
Médium: | Kniha |
---|---|
Jazyk: | Česky |
Vydáno: |
V Praze :
Ikar,
2008
|
Vydání: | Vyd. 1. |
Témata: | |
Štítky: |
Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
|
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit
Knihovna Budyně nad Ohří
Čárový kód | Přírůstkové číslo | Signatura | Umístění | Stav | Výpůjčky |
---|---|---|---|---|---|
315200292304 | 292304 | 641.887 | Naučná literatura dospělá | Dostupné |