Luštěniny ze Svatojánu /
Luštěniny bývají v současném českém jídelníčku opomíjené. Jsou však zdrojem hodnotných bílkovin a to nejen pro vegetariány a vegany. Jak luštěniny nápaditě a hlavně chutně připravit? Inspirujte se kuchařkami ze Svatojánu!
Hlavní autor: | Francová, Eva, 1968- |
---|---|
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Česky |
Vydáno: |
Praha :
Motto,
2019
|
Vydání: | Vydání první |
Témata: | |
Konspekt: | 641 |
Štítky: |
Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
|
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit
Knihovna Budyně nad Ohří
Čárový kód | Přírůstkové číslo | Signatura | Umístění | Stav | Výpůjčky |
---|---|---|---|---|---|
422990501200 | 322249 | BUD 641.87 | Naučná literatura dospělá | Dostupné | 1x |