Sýry : nejlepší ručně vyráběné sýry na světě : putování po celém světě za chutěmi a tradicemi ručně vyráběných sýrů /

Přehled sýrů vyráběných tradičních metodou z celého světa, rozdělený podle oblastí, kde se vyrábí. Část knihy obsahuje kuchařské recepty na přípravu speciálních pokrmů s použitím těchto sýrů.

Hlavní autor: Michelson, Patricia
Další autoři: Linder, Lisa
Médium: Kniha
Jazyk: Česky
Vydání: 1. české vyd.
Témata:
Konspekt: 637
Štítky: Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
LEADER 01822nam a2200457 a 4500
001 17861
003 CZ PrSKC
005 20200916103752.0
007 ta
008 120925s2012 xr ab e 000 0 cze
020 |a 9788025607299  |q (váz.) 
040 |a ABA001  |b cze  |e rda 
041 1 |a cze  |h eng 
044 |a xr  |c CZ 
072 7 |a 637  |x Živočišné produkty  |9 24 
080 |a 637.3  |2 MRF 
080 |a (048.8)  |2 MRF 
080 |a (083.12)  |2 MRF 
100 1 |a Michelson, Patricia  |7 kv2012722345  |4 aut 
245 1 0 |a Sýry :  |b nejlepší ručně vyráběné sýry na světě : putování po celém světě za chutěmi a tradicemi ručně vyráběných sýrů /  |c Patricia Michelson ; fotografie Lisa Linder 
250 |a 1. české vyd. 
264 |a Praha :  |b Svojtka & Co.,  |c 2012 
300 |a 304 s. :  |b il. (převážně barev.), mapy ;  |c 28 cm 
336 |2 rdacontent  |a text  |b txt 
337 |2 rdamedia  |a bez média  |b n 
338 |2 rdacarrier  |a svazek  |b nc 
500 |a Přeloženo z angličtiny 
500 |a Obálkový podnázev: nejlepší sýry z celého světa 
520 |a Přehled sýrů vyráběných tradičních metodou z celého světa, rozdělený podle oblastí, kde se vyrábí. Část knihy obsahuje kuchařské recepty na přípravu speciálních pokrmů s použitím těchto sýrů. 
650 0 7 |a sýry  |7 ph116388  |2 czenas 
650 0 9 |a cheese 
655 7 |a přehledy  |7 fd133202  |2 czenas 
655 7 |a kuchařské recepty  |7 fd132687  |2 czenas 
655 9 |a surveys 
655 9 |a cookbooks 
700 1 |a Linder, Lisa  |7 jo2012723909  |4 pht 
765 0 |t Cheese 
910 |a LTG001 
942 |2 ddc  |c KN 
999 |d 17861 
993 |0 0  |1 315200324649  |2 ddc  |4 0  |6 BUD_673_300000000000000  |7 0  |9 21478  |a 0.00  |b 0  |c 322807  |d 2019-10-25  |e 0  |f DOSP  |g BUD 673.3  |h 200.00  |i -1  |l DOSP  |r 2020-11-05  |t 5  |w 2019-10-25  |y KN  |z NAUCDOSP